Tilaa putkimies Tampereella ja Tampereen lähikunnissa

Putkiaallolta saat putkimiehen palvelut kaikkialla Tampereen seudulla sijaitseviin kiinteistöihin

Oli kyseessä sitten korjaus- tai huoltotyö tai suurempi putkisaneeraus suunnitteluineen, putkimiehemme tekevät työt huolellisesti loppuun asti turvallisuussäädöksiä ja laatumääräyksiä noudattaen.

PUTKIREMONTTI

Palvelemme asiakkaita koko Pirkanmaan alueella kuten; Tampere, Lempäälä, Kangasala, Ylöjärvi jne.

Asiakkaitamme ovat pääosin taloyhtiöt, rakennusliikkeet, teollisuusalan toimijat ja yritykset, mutta teemme tarvittavat putkimiehen työt myös kotitalouksille ja yksityishenkilöille.

Putkimiehemme palvelevat pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella kohteen koosta ja työn laajuudesta riippumatta. Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä putkimieheemme!

Putkiaalto toteuttaa monipuoliset putkimiehen palvelut

Putkimiehemme suorittaa lähes kaikki putkityöt niin yksittäisiin kylpyhuoneisiin ja muihin märkätiloihin kuin myös suurempien rakennusten putkiverkostoihin. Teemme mm. viemärihuollot ja avaukset, LVI-kalusteiden ja pesukoneiden asennukset ja kytkennät, vesi- ja lämpöputkien asennukset sekä putkivuotojen ja putkirikkojen korjaukset.

Yksityisasiakas - Muista kotitalousvähennys!

Muistathan, että putkiremontin asennustyö on verotuksessa vähennyskelpoista. Autamme mielellämme kotitalousvähennykseen liittyvien kysymysten kanssa.

$

Putkimiehemme ovat ammattitaitoisia LVI-alan osaajia ja olemmekin erikoistuneet nimenomaan kattaviin LVI-urakointeihin, kuten

  • Suunnitteluun,
  • Saneerauksiin sekä
  • Huolto- ja asennustöihin

Työn laadun takaa putkimiestemme korkea ja ajankohtainen koulutustaso sekä into ja halu auttaa asiakasta tilanteesta riippumatta. Putkimiestemme osaamiseen ja pätevyyteen voit luottaa kaikenkokoisten projektien kohdalla.

L

Sähköurakointi kattavasti kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme LVI-urakoinnin lisäksi myös sähköurakointipalvelut yrityksille, kotitalouksiin sekä teollisuuden tarpeisiin.

Urakoimme niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin kohteet- tai projektit. Palvelumme kattaa asennuksien lisäksi myös suunnittelupalvelut, sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut. Meiltä saat sähköt luotettavasti ja turvallisesti toteutettuna!

Lue Lisää

L

Huoltotyöt ja huoltosopimukset

Teemme huoltotyöt asiakkaan tarpeen mukaan!

Tarjoamme myös huoltosopimuksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöiden.

Asiakas ennen kaikkea!

01. Aikataulutus

Oli korjaus- tai remonttitarve minkä laajuinen tahansa, putkimiehemme suorittaa työn halutussa aikataulussa pitäen kiinni sovituista yksityiskohdista.

02. Takuu

Putkimiehen töissä on aina asianmukainen takuu ja käytämme ainoastaan hyväksi todettuja tarvikkeita, materiaaleja sekä osia.

03. Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys ja henkilökohtainen, räätälöity palvelu on meille ensiluokkaisen tärkeää ja siksi suunnittelemme projektin toiminta- ja kulurakenteet huolellisesti asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.

04. Hinnoittelu

Hinnoittelumallimme on kilpailukykyinen ja läpinäkyvä – liiketoimintamme kulmakivenä toimii ammattiylpeys sekä asiakaslähtöinen työskentely ja palvelutapa!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, putkimiehemme palvelevat nopeallakin aikataululla!

Kun tarvitset apua missä tahansa putkitöissä, ole rohkeasti yhteydessä putkimieheemme. Putkitöiden suorittamista ei kannata koskaan venyttää liian pitkälle. Vaurion laajuutta on vaikea määrittää ilman osaavan putkimiehen apua, eikä viemäreihin tai muihin liitäntöihin liittyviä ongelmia kannata missään tapauksessa yrittää ratkaista itse. 

$

Yrityksemme koostuu LVI-alan rautaisista ammattilaisista. Putkimiehemme suorittavat kaikenkokoiset putkiurakat luotettavasti ja turvallisesti. Laadunvalvonta, asiakaspalvelu, sekä asiakaslähtöisyys ovat meillä tärkeässä roolissa!

Tilaa siis putkimies paikalle ennen kuin vesivahinko tai muu pienikin vika yllättää!