Putkiremontti – Ota kumppaniksi alan palveleva ammattilainen projektin alusta loppuun

Putkiremontit suunnittelusta asennukseen koko Tampereen seudulla

Asiakkaitamme ovat pääosassa taloyhtiöt, yritykset, teollisuuden toimijat ja rakennusliikkeet, mutta teemme putkiremontteja myös yksityishenkilöille koteihin ja muihin kiinteistöihin.

PUTKIREMONTTI

Toteutamme putkiremontit ammattitaidolla yksityis-, yritys- ja teollisuusasiakkaiden tarpeisiin. Me toteutamme putkiremontit asiakkaan tarpeet huomioiden, suunnittelusta asennukseen.

Urakoimme putkiremontteja koko Tampereen alueella, ja olemme kokemuksen myötä erikoistuneet mm. taloyhtiöiden putki- ja linjasaneerauksiin. Kun putkiremontti on ajankohtainen, kumppanikseen kannattaa valita alan ammattilainen jo putkiremontin suunnitteluvaiheessa.

Putkiremontti omakotitaloon

Toteutamme putkiremontit räätälöidysti myös kotitalouksiin. Meiltä saat maksuttoman kartoituskäynnin, kilpailukykyisen tarjouksen ja ennen kaikkea laadukkaan sekä sinua ja kotiasi parhaiten palvelevan toteutuksen.

Yksityisasiakkaat Huom!

Muistathan, että putkiremontin asennustyön voi vähentää verotuksessa.  Autamme mielellämme kotitalousvähennykseen liittyvien kysymysten kanssa.

$

Yksilöllisesti suunniteltu putkiremontti kiinteistön tarpeiden mukaan ja kohteen koosta riippumatta

Putkiremontti voi tulla ajankohtaiseksi, kun halutaan ennaltaehkäistä tulevaa vahinkoa, vaihtaa lämmitysmuotoa, korjata jo sattunut vahinko tai jos suunnitteilla on jokin muu suurempi remontti, minkä yhteydessä talotekniikkaa on syytä päivittää.

Toteutamme putkiremontit avaimet käteen -periaatteella, oli kyseessä sitten kodin yksittäinen remonttityö tai suurempi teollisuuden tai rakennusalan tarpeisiin räätälöity putkiremontti. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja siksi haluammekin korostaa, että toteutusmenetelmiä on yhtä monta kuin asiakkaitakin.

Teemme myös kaikki muut LVI-saneeraustyöt ja huoltotyöt

Toteutamme putkiremonttien lisäksi kaikki muutkin saneeraustyöt niin pienissä kuin isoissakin kohteissa. Saat kauttamme pesuhuone-, WC-, kellari- ja keittiöremontteihin sekä muihin kodin tai liiketilan remontteihin vaadittavat putkityöt.

L

Sähköurakointi kattavasti kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme LVI-urakoinnin lisäksi myös sähköurakointipalvelut yrityksille, kotitalouksiin sekä teollisuuden tarpeisiin.

Urakoimme niin niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin kohteet- tai projektit. Palvelumme kattaa asennuksien lisäksi myös suunnittelupalvelut, sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut. Meiltä saat sähköt luotettavasti ja turvallisesti toteutettuna!

Lue Lisää

L

Huoltotyöt ja huoltosopimukset

Teemme huoltotyöt asiakkaan tarpeen mukaan!

Tarjoamme myös huoltosopimuksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöiden.

Muista nämä putkiremonttia suunnitellessa!

01. Kohteen täsmällinen kartoitus
02. Toteutuksen huolellinen suunnittelu
03. Tarkasta urakkatarjouksien toimitussisältö ennen urakoitsijavalintaa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, kun tarvitset putkiremonttia Tampereen seudulla! 

Putkiliikkeemme hoitaa putkiremontit Tampereella rautaisella otteella. Suoritamme työn halutussa aikataulussa ja pidämme kiinni sovituista yksityiskohdista.

Putkiremontin onnistunut toteutus lähtee liikenteeseen aina huolellisesta pohjatyöstä, joten ota rohkeasti yhteyttä, me palvelemme!

$

Myönnämme putkiremonteille sopimuksen mukaisen takuun, ja käytämme toteuttamissamme putkiremonteissa aina tyyppihyväksyttyjä materiaaleja ja tarvikkeita.