Putkityöt Tampere,
Tilaa putkitöiden tekijä
Putkiaallolta!

Putkiaalto on monipuolinen putkitöihin ja kaikkiin LVI-asennuksiin, -suunnitteluihin ja -urakointeihin erikoistunut yritys

Asiakkaitamme ovat erityisesti taloyhtiöt, teollisuuskiinteistöt, rakennus- ja saneerausliikkeet, isännöintitoimistot, LVI-asennusliikkeet, vakuutusyhtiöt ja yritykset, mutta teemme putkitöitä myös yksityishenkilöille.

PUTKITYÖT

Laadukkaat putkityöt ammattitaidolla yksityis-, yritys- ja teollisuusasiakkaiden tarpeisiin.

Me toteutamme putkiremontit asiakkaan tarpeet huomioiden, suunnittelusta asennukseen. Tarjoamme monipuoliset LVI-ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin sekä kotitalouksien, teollisuuden ja liiketilojen tarpeisiin kaikkialla Tampereella ja Tampereen lähikunnissa.

Kaikki putkityöt samalta yritykseltä

Suoritamme putkityöt laadukkaasti suunnittelusta toteutukseen. Kartoitamme tarpeet putkitöille kiinteistökohtaisesti ja toimitamme työn täydellisenä pakettina tai toiveiden mukaisin osa-alueittain. Palvelutarjontamme on laaja ja räätälöimme putkitöiden toteuttamisen asiantuntevasti aina asiakkaan tarpeiden ja kohteen mahdollisen muun remonttitilanteen mukaan. Teemme myös pienemmät LVI-huoltotyöt ja tarjoamme huoltosopimuksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Putkityöt omakotitaloon

Toteutamme putkityöt räätälöidysti myös kotitalouksiin. Meiltä saat maksuttoman kartoituskäynnin, kilpailukykyisen tarjouksen ja ennen kaikkea laadukkaan sekä sinua ja kotiasi parhaiten palvelevan toteutuksen.

Yksityisasiakkaat - Muista kotitalousvähennys!

Muistathan, että putkiremontin asennustyö on verotuksessa vähennyskelpoista. Autamme mielellämme kotitalousvähennykseen liittyvien kysymysten kanssa.

$

Putkitöihimme kuuluu muun muassa

  • Tilasaneerausten LVI-asennukset
  • Putkiremontit ja linjasaneeraukset
  • Viemärikuvaukset
  • LVI-suunnittelu ja -huoltotyöt
  • LVI-asennukset: uudiskohteet, rivi-, pari-, kerros- ja omakotitalot, aluerakennuskohteet sekä teollisuuskiinteistöt
  • LVI-mittaus- ja säätötyöt: uudiskohteet, taloyhtiöt, teollisuuskiinteistöt
  • KVR-urakointi
  • Kunnossapitoasennukset

 

L

Sähköurakointi kattavasti kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme LVI-urakoinnin lisäksi myös sähköurakointipalvelut yrityksille, kotitalouksiin sekä teollisuuden tarpeisiin.

Urakoimme niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin kohteet- tai projektit. Palvelumme kattaa asennuksien lisäksi myös suunnittelupalvelut sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut. Meiltä saat sähköt luotettavasti ja turvallisesti toteutettuna!

Lue Lisää

L

Huoltotyöt ja huoltosopimukset

Teemme huoltotyöt asiakkaan tarpeen mukaan!

Tarjoamme myös huoltosopimuksia kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöiden.

Putkitöissä laatu ja turvallisuus ovat tärkeässä roolissa

01. Teetä putkityöt luotettavalla ammattilaisella

Putkityöt on syytä toteuttaa huolella niin kiinteistön turvallisuuden takaamiseksi kuin rakennuksen vahinkojen ehkäisemiseksi. Kun putkityöt teetetään alusta alkaen luotettavalla ammattilaisella, saadaan varmistus sille, että tilojen käytön vaatimat määräykset ja toiminnallisuudet on huomioitu. Meillä työn suorittaa aina kokenut ja ammattiin koulutettu asentaja.

02. Laadukkuus

Laadukkaasti toteutetulla putkiremontilla mahdollistetaan viihtyisä ja turvallinen kiinteistön käyttö pitkäksi ajaksi. Lisäksi putkiremontti nostaa kiinteistön arvoa, kun taas putkiremontin tekemättä jättäminen luo monenlaisia riskejä rakenteiden vaurioille.

03. Putkiaalto hoitaa kaikenkokoiset urakat

Oli tarve sitten korjata jo sattunut vaurio, päivittää vanhaa talotekniikkaa tai löytää putkimies kiinteistön remontin yhteyteen, Putkiaalto toteuttaa putkityöt projektin laajuudesta riippumatta. Yksityisasiakas; muistathan, että putkityöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin asennustyön osalta. Vastaamme mielellämme kotitalousvähennyksen käyttöön ja kelpoisuuteen liittyviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä! Teemme putkityöt asiakas edellä.

Laadukas työnjälki ja ystävällinen palvelu kuuluvat meillä samaan pakettiin. Suoritamme työn sovitussa aikataulussa sovituista asioista kiinni pitäen. Putkitöillämme on aina asianmukainen takuu ja käytössämme ovat alan parhaat työkalut, osat ja materiaalit. Olemme kokenut yritys ja vuosien varrella olemme ymmärtäneet asiakastyytyväisyyden tärkeyden.

$

Pyrimme räätälöimään kaikki putkityöt asiakkaan toiveet edellä niin tarkasti kuin mahdollista.

Voit luottaa, että saat meiltä läpinäkyvän tarjouksen ja reilun hinnoitteluperiaatteen, olit sitten yksityinen asiakas tai suuremman liikkeen tai yrityksen edustaja.

Ota yhteyttä, teemme putkityöt Tampereella rautaisella otteella!